Laviolette s pokutou 10.000 dolárov, pyká aj Granato

NETKY.SK • 3 Apríl 2012, 06:46 • 2 min
Laviolette s pokutou 10.000 dolárov, pyká aj Granato

Laviolette s pokutou 10. 000 dolárov, pyká aj Granato - Hokej Disciplinárna komisia zámorskej hokejovej NHL udelila peňažné tresty aktérom nedeľňajšieho zápasu Pittsburgh - Philadelphia.

slovakia

left justify in out

img

Disciplinárna komisia zámorskej hokejovej NHL udelila peňažné tresty aktérom nedeľňajšieho zápasu Pittsburgh - Philadelphia. Kouč Flyers Peter Laviolette zaplatí pokutu 10.000 dolárov, asistent trénera Pens Tony Granato uhradí do špeciálneho fondu profiligy sumu 2500 USD.
      Spúšťačom incidentu v dueli, ktorý sa skončil víťazstvom Philadelphie 6:4, bol tvrdý bodyček domáceho Joea Vitalea na Dannyho Briera za rozhodnutého stavu 6:3 pre "letcov". Trénera hostí Vitaleho zákrok natoľko rozčertil, že sa vybral pozdĺž striedačky smerom k tej súperovej a z takmer bezprostrednej vzdialenosti sa pustil do slovnej roztržky s asistentom domácich Granatom.
      Ešte predtým sa však "tučniaci" sťažovali na zákrok Braydena Schenna, ktorý údajne uštedril krošček Sidneymu Crosbymu pri oslavách tretieho domáceho gólu. Rezultátom záverečnej mely bolo 52 trestných minút.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies