Ľavicové postoje princa Harryho ubližujú monarchii, tvrdí pravicový expert

NETKY.SK • 1 Január 2018, 07:00 • 2 min
Ľavicové postoje princa Harryho ubližujú monarchii, tvrdí pravicový expert

Bow Group je najstarší konzervatívny think-tank vo Veľkej Británii. Jeho predseda Ben Harris-Quinney teraz po zblížení princa Harryho s ľavicovou ikonou Barackom Obamom varuje, že pre monarchiu je podpora konzervatívnych Britov kľúčová.

slovakia

left justify in out

Ben Harris-Quinney pochválil kráľovnú za jej trvale neutrálny postoj, ale kriticky sa vyslovil voči manželke princa Williama a princovi Harrymu, píše server stredoevropan.cz. "Od královskej rodiny sa čaká apolitičnosť, ale v poslednom čase sme mohli sledovať vojvodkyňu z Cambridge píšucu pre ľavicový  Huffington Post," povedal Harris-Quinney pre britský Breitbart.

 

Upozornil tiež na stredajší rozhovor princa Harryho s Barackom Obamom, ktorý odvysielala BBC. V ňom Obama skryto zaútočil na prezidenta Trumpa, čo bol z Harryho strany jasný politický postoj. "Omnoho významnejšie ako tento rozhovor je to, ako trvá na tom, že Obamu pozve na svoju svadbu, čo bude celoštátna udalosť, čím urazí Donalda Trumpa."

 

Šéf Bow Group tvrdí, že pre členov kráľovskej rodiny je šialenstvom otočiť sa chrbtom ku konzervatívcom, ktorí sú kľúčoví pre ich podporu a líškať sa liberálom, ktorí k ich inštitúcii nemajú žiadny rešpekt.

 

"Čo si títo ľudia, zdá sa, neuvedomujú, je fakt, že ich podpora leží medzi konzervatívcami a možno si prijatím ľavicových póz viac užijú večierky, ale nakoniec budú svedkami svojho vlastného rozpustenia."

 

"Je to druh šialenstva, do ktorého sa zapojili, jadrom ktorého je idea, že keď príjmu progresívnu agendu, tá ich zje ako posledných," dodáva a ukazuje na princa Harryho, ktorý "odmieta prezidenta, ktorý miluje Britániu a miluje kráľovskú rodinu"

 

Lenže mnohí členovia kráľovskej rodiny nechcú počuť o Donaldovi Trumpovi. Chcú počuť o Barackovi Obamovi, mužovi, ktorý "nenávidí britské impérium, nenávidí britskú históriu, nenávidí monarchiu."

 

"Kráľovská rodina sa musí rozhodnúť, či chce prežiť," hovorí Harris-Quinney a vyzýva ju, aby začala dvoriť konzervatívcom a odvrhla tento nezmysel s Huffington Post a Obamom, lebo rodina stratí svoju základňu podpory.

 

"Naša podpora je podmienená," uzatvára Harris-Quinney a upozorňuje, že konzervatívci nemajú záujem podporovať "niekoľko generácií falošných liberálov, ktorí žijú z verejnej kasy a nerobia nič pre udržanie britskej spoločnosti."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies