Lavička rešpektuje ofenzívu SSC: Bratislavu nemáme v rukách

NETKY.SK • 26 November 2014, 19:00 • 2 min
Lavička rešpektuje ofenzívu SSC: Bratislavu nemáme v rukách

PRAHA - Tréner českého futbalového majstra Sparty Praha Vítězslav Lavička rešpektuje silu najbližšieho súpera v I-skupine Európskej ligy UEFA 2014/2015, no rád by sa tešil z postupu už po štvrtkovom súboji na Letnej s SSC Neapol. ho kvalitného súpera."

slovakia

left justify in out

"Rudí" sú lídrom tabuľky s rovnakým počtom ako zástupca Serie A, v prípade výhry a priaznivého výsledku z Bratislavy v druhom súboji medzi Slovanom a Young Boys Bern by si už ale kolo pred koncom mohli zabezpečiť postup do jarného šestnásťfinále.
     

V prvom meraní síl v Neapole Sparta padla 1:3. Potom však vyhrala všetky zápasy, z toho dva nad Slovanom 3:0 na Pasienkoch a 4:0 v Prahe. "Prvý zápas sme brali ako študijný materiál. Najmä ofenzívnu kvalitu súpera rešpektujeme. Neapol má Higuaina, šikovné krídla a kapitána Hamšíka. Naši hráči musia podať výkon na hranici ich možností. Z kabíny cítim veľké odhodlanie," citoval portál idnes.cz Lavičkove vyjadrenia na oficiálnej predzápasovej tlačovke.
     

Na otázku, či verí, že Slovan jeho tímu pomôže, tréner Sparty odvetil: "Bolo by skvelé, ak by sme zajtrajší večer skončili s postupovým výsledkom. Najpodstatnejšie bude, aby sme ukázali svoje maximum. To máme vo svojich rukách. To, čo sa bude diať v Bratislave, to už nie. Postupu dávame veľkú vážnosť. Aj kvôli kreditu klubu v Európe, aj kvôli našim fanúšikom, aby tu mali možnosť vidieť ďalšieho kvalitného súpera."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona