Lavezzi si pri škaredom páde zlomil ruku, finále Copa América bez neho

NETKY.SK • 22 Jún 2016, 10:40 • 2 min
Lavezzi si pri škaredom páde zlomil ruku, finále Copa América bez neho

HOUSTON - Ezequiel Lavezzi nasmeroval Argentínu do finále futbalového juhoamerického šampionátu Copa América, ale v nedeľu si na MetLife Stadium v East Rutheforde o titul nezahrá.

slovakia

left justify in out

Útočník čínskeho klubu Che-pej China Fortune si v utorkovom semifinále proti domácemu výberu USA zlomil lakeť ľavej ruky. K zraneniu prišiel v druhom polčase, keď sa za postrannu čiarou snažil spracovať vysokú loptu hruďou a prepadol cez elektronickú reklamnú tabuľu chrbtom dozadu. Podľa trénera Gerarda Martina podstúpi hráč ďalšie vyšetrenia, ale chirurgickému zákroku sa nevyhne.

 


Argentínčania postúpili do finále storočnicového turnaja po hladkom víťazstve 4:0 nad Spojenými štátmi, keď skóre duelu v Houstone otvoril už v 3. min práve bývalý spoluhráč Mareka Hamšíka v SSC Neapol. Ich súper vzíde zo stredajšieho duelu Kolumbia - Čile.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies