Laverne Cox a Beyoncé sa pripravujú na spoluprácu

NETKY.SK • 24 August 2017, 08:35 • 2 min
Laverne Cox a Beyoncé sa pripravujú na spoluprácu

BRATISLAVA - Americká herečka Laverne Cox a speváčka a herečka Beyoncé pripravujú spoločný projekt.

slovakia

left justify in out

Predstaviteľka Sophie Burset zo seriálu Orange Is the New Black (2013) to oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila krátke video z relácie Access Hollywood, kde túto informáciu počas rozhovoru potvrdila. "Je to pravda. Spolupracujem s Beyoncé na novom projekte," napísala Cox k príspevku na Instagrame. Zatiaľ nie je jasné, o aký projekt ide, detaily o ňom by však mali byť údajne známe 6. septembra.

Laverne Cox je známa najmä ako spomínaná Sophia Burset zo seriálu Orange Is the New Black (2013). Vďaka tejto úlohe sa stala prvým transrodovým človekom, ktorého nominovali na cenu Primetime Emmy v hereckej kategórii, pričom Cox sa uchádzala o trofej pre najlepšiu hosťujúcu herečku v komediálnom seriáli.

Beyoncé Giselle Knowles-Carter začala hudobnú kariéru v 90. rokoch ako členka skupiny Destiny's Child, s ktorou má na konte štyri štúdiovky, no neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Ako sólistka uviedla v roku 2003 na trh album Dangerously In Love. Herecky sa predstavila napríklad v snímkach Austin Powers v Zlatom úde (2002), Pokušenie (2003), Ružový panter (2006), Dreamgirls (2006), Cadillac Records (2008) či Posadnutá (2009).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies