Lavagance a Walter Schnitzelsson vystúpia v piatok v Bratislave

NETKY.SK • 11 September 2014, 08:19 • 2 min
Lavagance a Walter Schnitzelsson vystúpia v piatok v Bratislave

BRATISLAVA - Na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave vystúpia v piatok 12. septembra slovenské formácie Lavagance a Walter Schnitzelsson. Vstup na vystúpenie dvojice skupín bude zdarma. Počas koncertu bude režisér Braňo Vincze nakrúcať živé videoklipy k vybraných skladbám. Tie chcú kapely ponúknuť hudobnej televízii MTV Rocks.

slovakia

left justify in out

"Bude to náš prvý pofestivalový koncert v Bratislave, na čo sa, samozrejme, veľmi tešíme. Aj preto, že to bude na Hviezdku, ktoré mám osobne veľmi rád, ale tiež preto, že si troška zaspomíname na leto, ktoré sme mali veľmi festivalové. Verím, že ľudia si na Hviezdko nájdu cestu a spoločne si užijeme posledné letné dni,” vyjadril sa k podujatiu spevák formácie Walter Schnitzelsson Jozef Rezník. 

 

Lavagance majú na konte nahrávky ako Back To Attraction (2006), Orthodox Experience (2007), Divine Darkness (2009) či I Like This Temper (2009) a spoluprácu s britským producentom Eddiem Stevensom. Skupina si vyskúšala rolu predskokanov na koncertoch Depeche Mode alebo Mando Diao. Zatiaľ naposledy zaujala skladbou Princess Of The Light, ku ktorej vznikli hneď dva videoklipy. 

 

Trojčlenná bratislavská formácia Walter Schnitzelsson zaujala na jeseň 2012 debutovým EP Mother. Nasledoval singel This Night's Fever, ktorý pochádza z debutového albumu Fever (2013). Táto nahrávka obsahuje aj ich ďalší singel - skladbu Cut Your Hair, ku ktorej hudobníci zverejnili aj videoklip. Walter Schnitzelsson si už zahrali na festivaloch ako Pohoda, Žákovic Open, Barbakan, BA City Beats alebo Grape a vlani v júni predskakovali v Bratislave Peteovi Dohertymu z Babyshambles. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona