Lauryn Hill nevystúpi v Londýne, nevpustia ju do krajiny

NETKY.SK • 15 Júl 2015, 16:22 • 2 min
Lauryn Hill nevystúpi v Londýne, nevpustia ju do krajiny

LONDÝN - Americká speváčka, rapperka a herečka Lauryn Hill musela zrušiť dnešný koncert, ktorý sa mal uskutočniť v Londýne. Britské úrady jej totiž zakázali prekročiť hranice.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročná rodáčka z mesta East Orange v New Jersey to pred niekoľkými dňami oznámila na sociálnej sieti Facebook. "Informovali ma, že pre moje niekdajšie problémy so zákonom nemôžem istý čas vstúpiť do Veľkej Británie. Z tohto dôvodu som nútená zrušiť koncert, ktorý sa mal konať 15. júla. Chcem, aby ste vedeli, že som sa tešila, že toto leto vystúpim v Londýne. Vážim si podporu fanúšikov z Londýna i celej Británie. Teším sa na stretnutie s vami, hneď ako to bude možné," napísala interpretka.

 

Speváčku poslal americký súd v roku 2013 na tri mesiace za mreže za to, že neplatila dane. V Londýne vystúpila naposledy vlani, pričom si vyslúžila kritiku za neskorý príchod a zvláštne prevedenie známych hitov, ktoré vraj bolo ťažké rozoznať. 

 

Lauryn Hill sa preslávila ako členka formácie Fugees. V roku 1998 vydala debutový sólový album The Miseducation of Lauryn Hill, ktorý jej vyniesol päť cien Grammy. Na konte má napríklad aj živák MTV Unplugged No. 2.0 (2002). Zahrala si vo filmoch Sestra v akcii 2: Opäť v habite (1993) či Restaurant (1998). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies