Lauryn Hill, ktorú obvinili z neplatenia daní, priznala vinu

NETKY.SK • 30 Jún 2012, 13:26 • 2 min
Lauryn Hill, ktorú obvinili z neplatenia daní, priznala vinu

Lauryn Hill, ktorú obvinili z neplatenia daní, priznala vinu - Celebrity Americká speváčka, rapperka a herečka Lauryn Hill, ktorá čelí obvineniu z nezaplatenia dane z príjmov za roky 2005 až 2007, v piatok na súdnom pojednávaní v Newarku priznala svoju vi

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka, rapperka a herečka Lauryn Hill, ktorá čelí obvineniu z nezaplatenia dane z príjmov za roky 2005 až 2007, v piatok na súdnom pojednávaní v Newarku priznala svoju vinu. Podľa vyšetrovateľov 37-ročná bývalá členka skupiny Fugees počas tohto obdobia zarobila na svojich hudobných a filmových aktivitách viac než 1,6 milióna dolárov, z ktorých však neodviedla daň. Hrozia jej maximálne tri roky za mrežami.

Hill sa začiatkom júna vyjadrila, že dane nezaplatila preto, že sa so svojou rodinou úplne vyčlenila zo spoločnosti. "Chcela som ich ochrániť. Pokúšala som sa vybudovať komunitu rovnako zmýšľajúcich ľudí snažiacich sa žiť slobodne bez toho, aby ich kontrolovali a manipulovali rôzne médiá. Ich životy a potreby boli pre mňa prednejšie než moje vlastné. Neopustila som úmyselne svojich fanúšikov a ani som sa úmyselne nevyhýbala svojim povinnostiam, ale moja bezpečnosť, zdravie a sloboda a tiež sloboda, zdravie a bezpečnosť mojej rodiny boli pre mňa prednejšie než všetky materiálne záležitosti. Svoje dôvody som vysvetlila aj vyšetrovateľom, ale tí ma nechcú pochopiť a naďalej vedú voči mne vyšetrovanie. Mojim zámerom bolo vždy túto situáciu vyriešiť," uviedla vo vyhlásení.

Lauryn Hill sa preslávila ako členka spomínanej formácie Fugees, s ktorou vydala dva albumy - Blunted on Reality (1994) a The Score (1996). V roku 1998 vydala zatiaľ jedinú sólovú štúdiovku s názvom The Miseducation of Lauryn Hill, po ktorej sa prezentovala ešte živým albumom MTV Unplugged No. 2.0 (2002). Ako herečka sa predstavila napríklad vo filmoch Sestra v akcii 2: Opäť v habite (1993) či King of the Hill (1993) režiséra Stevena Soderbergha.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies