Lauren Jauregui z Fifth Harmony je bisexuálka

NETKY.SK • 20 November 2016, 09:50 • 2 min
Lauren Jauregui z Fifth Harmony je bisexuálka

BRATISLAVA - Americká speváčka Lauren Jauregui oznámila, že je bisexuálka.

slovakia

left justify in out

Členka dievčenskej skupiny Fifth Harmony tak spravila v piatok v otvorenom liste adresovanom voličom novozvoleného prezidenta USA Donalda Trumpa. "Som bisexuálna kubánsko-americká žena a som na to veľmi pyšná. Som hrdá na to, že som súčasťou komunity, ktorá predstavuje iba lásku, vzdelanie a vzájomnú podporu. Som pyšná, že som vnučkou a dcérou imigrantov, ktorí boli dostatočne odvážni na to, aby opustili svoje domovy a vydali sa do úplne nového sveta s cudzím jazykom a kultúrou, a nebojácne sa ponorili do túžby po lepšom živote pre nich a ich rodiny," napísala 20-ročná rodáčka z Miami v liste, ktorý zverejnila prostredníctvom magazínu Billboard.


Formáciu Fifth Harmony tvoria okrem Jauregui tiež Ally Brooke, Normani Kordei, Camila Cabello a Dinah Jane. Skupina sa preslávila v americkej verzii súťaže The X Factor, kde v roku 2012 skončila na tretej priečke. Debutovali vlani štúdiovkou Reflection, po ktorej uviedli tento rok na trh album 7/27. Na konte majú tiež päť EP nahrávok. Medzi ich zrejme najznámejšie skladby patria single Worth It, Work From Home alebo That's My Girl. Zatiaľ sa im podarilo získať sedem Teen Choice Awards, tri MTV Europe Music Awards či jednu People's Choice Award.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona