Lauren Jacksonová priznala, že bola závislá od liekov

NETKY.SK • 2 Máj 2017, 12:54 • 2 min
Lauren Jacksonová priznala, že bola závislá od liekov

SYDNEY - Kariéru austrálskej basketbalistky Lauren Jacksonovej sužovali početné zranenia, mohla však trvať ešte kratšie nebyť liekov proti bolesti a práškov na spanie. Tridsaťpäťročná dvojnásobná šampiónka WNBA v drese Seattlu obhajuje kritizované užívanie návykových farmaceutík.

slovakia

left justify in out

Nevie si predstaviť, že by bez nich zvládla nároky profesionálneho basketbalu. Najmä v čase, keď už mala jedno z kolien "na kašu". "Po toľkých zraneniach bolo v stávke veľa. Kluby mi platili veľké peniaze a očakávali deň čo deň kvalitné výkony.  Musela som sa s tým nejako vyrovnať. Mne pomáhali tabletky proti bolesti a na spánok. Bolo potom veľmi ťažké prekonať závislosť," priznala štvornásobná olympijská medailistka, ktorá ukončila aktívnu kariéru v závere marca minulého roka pre pretrvávajúce zdravotné problémy. Vo februári sa jej narodil syn Harry.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona