Lauren Graham sa predstaví v seriáli Linda from HR

NETKY.SK • 25 Február 2017, 09:09 • 2 min
Lauren Graham sa predstaví v seriáli Linda from HR

LOS ANGELES - Americká herečka Lauren Graham sa predstaví v hlavnej úlohe v seriáli Linda from HR od televízie Fox. Štyridsaťdeväťročná rodáčka z Honolulu si zahrá Lindu Plugh, pracovníčku v oddelení ľudských zdrojov.

slovakia

left justify in out

Projekt je rodinnou komédiou, ktorá odhaľuje, ako jedno zlé rozhodnutie zmení Lindin jednotvárny, nenaplnený život na strhujúci, ale nebezpečný, s tajomstvom, ktoré môže zničiť všetko - jej prácu či domov. Novinku pripravuje 20th Century Fox v spolupráci s produkčnou spoločnosťou Kapital Entertainment. O scenár sa postarajú Geoff Barbanell a Itai Grunfeld, pilot bude režírovať Marc Buckland. 

Lauren Helen Graham sa preslávila najmä ako Lorelai Gilmore zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007), ktorej stvárnenie jej vynieslo jednu nomináciu na Zlatý glóbus. Túto úlohu si zopakovala v štvordielnom pokračovaní s podtitulom A Year in the Life, ktoré streamovacia služba Netflix premiérovo uviedla minulý rok v novembri. Známa je tiež aj ako Sarah Braverman zo seriálu Parenthood (2010 - 2015). Objavila sa aj vo filmoch Jediná správna vec (1998), Novembrová romanca (2001), Santa je úchyl! (2003), Cumlikátor (2005), Evan Všemohúci (2007) alebo Nápad za milión (2008). 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies