Lauren Graham prezradila podtitul pokračovania Žien z rodu Gilmorovcov

NETKY.SK • 20 Máj 2016, 14:46 • 2 min
Lauren Graham prezradila podtitul pokračovania Žien z rodu Gilmorovcov

NEW YORK - Pokračovanie seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007) ponesie podtitul A Year in the Life.

slovakia

left justify in out

V televíznej relácii The Ellen DeGeneres Show to prezradila Lauren Graham, ktorá v seriáli stvárňuje Lorelai Gilmore. Ako tiež 49-ročná rodáčka z Honolulu prezradila, príbeh každej zo štyroch pripravovaných epizód sa bude odohrávať v inom ročnom období.


V pokračovaní príbehu z fiktívneho mestečka Stars Hollow sa okrem Graham opäť predstaví aj Alexis Bledel (Rory Gilmore). Svoje úlohy si zopakujú aj Melissa McCarthy (Sookie St. James), Scott Patterson (Luke Danes), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Keiko Agena (Lane Kim), Sean Gunn (Kirk Gleason), Milo Ventimiglia (Jess Mariano), Matt Czuchry (Logan Huntzberger), Liza Weil (Paris Geller), Yanic Truesdale (Michel Gerard), David Sutcliffe (Christopher Hayden) a Jared Padalecki (Dean Foster).

 

Nové 90-minútové časti vzniknú pre spoločnosť Netflix pod režisérskou taktovkou americkej filmárky Amy Sherman-Palladino. Na tvorbe bude spolupracovať so svojím manželom, producentom Danielom Palladinom. Seriál Ženy z rodu Gilmorovcov priniesol príbeh slobodnej matky Lorelai a jej dospievajúcej dcéry Rory.


Lauren Graham je známa najmä vďaka seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov, za ktorý si v roku 2002 vyslúžila nomináciu na Zlatý glóbus. Zahrala si tiež v seriáloch Caroline in the City (1995 - 1999), Conrad Bloom (1998), Parenthood (2010 - 2015) či snímkach Jediná správna vec (1998), Santa je úchyl! (2003), Cumlikátor (2005), Evan Všemohúci (2007), Nápad za milión (2008) alebo Niečo ako komédia (2010).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies