Laura Marling ponúkla pieseň Wild Fire

NETKY.SK • 11 Január 2017, 15:03 • 2 min
Laura Marling ponúkla pieseň Wild Fire

LONDÝN - Anglická speváčka a skladateľka Laura Marling dnes predstavila skladbu Wild Fire. Dvadsaťšesťročná hudobníčka zároveň ponúkla k novinke aj lyric video, ktoré je dostupné na službe YouTube.

slovakia

left justify in out

Pieseň Wild Fire sa bude nachádzať na speváčkinej pripravovanej štúdiovke Semper Femina, ktorá sa dostane na trh v piatok 10. marca. Album vznikal v Los Angeles, pričom produkčne sa na ňom podieľal americký skladateľ Blake Mills. Rodáčka z grófstva Berkshire z neho už predtým predstavila skladbu Soothing, ku ktorej zverejnila aj videoklip.

 


Laura Beatrice Marling debutovala v roku 2008 štúdiovkou Alas, I Cannot Swim, za ktorú získala nomináciu na prestížnu Mercury Prize. Na tú ju nominovali aj vďaka albumom I Speak Because I Can (2010) a Once I Was An Eagle (2013). Vydala tiež štúdiovky A Creature I Don't Know (2011) a Short Movie (2015). Okrem toho má na konte šesť EP nahrávok. Dosiaľ sa jej podarilo získať po jednej BRIT Award a NME Award.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies