Laudrup dal Dánom košom, rozhodli osobné dôvody

NETKY.SK • 24 November 2015, 14:03 • 2 min
Laudrup dal Dánom košom, rozhodli osobné dôvody

KODAŇ - Dánsky futbalový internacionál Michael Laudrup sa nestane novým trénerom reprezentácie svojej vlasti. Päťdesiatjedenročný rodák z Frederiksbergu bol vážnym adeptom na uvoľnené miesto po Mortenovi Olsenovi, ale jeho meno aktuálne už nefiguruje v zozname kandidátov.

slovakia

left justify in out

"Debaty s Michaelom sme ukončili, lebo si nemyslí, že v súčasnosti je táto pozícia preňho vhodná. Má na to osobné dôvody," uviedol pre tlačovú agentúru Ritzau správny riaditeľ Dánskej futbalovej únie Claus Bretton-Meyer.

 

Laudrup, ktorý reprezentoval svoju domovinu v rokoch 1982 - 1998 dovedna 104-krát a nastrieľal 37 gólov, v minulosti pôsobil pri národnom tíme vo funkcii asistenta trénera. Na klubovej úrovni naposledy viedol Vladimíra Weissa mladšieho v katarskej Lekhwiyi. Informácie sú z webu Sky Sports.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies