Látala záujem Košíc prekvapil,teraz sa už sústredí na náročný program

NETKY.SK • 20 September 2013, 11:21 • 2 min
Látala záujem Košíc prekvapil,teraz sa už sústredí na náročný program

KOŠICE - Nového trénera slovenského futbalového klubu MFK Košice Radoslava Látala záujem o jeho služby od momentálne deviateho mužstva tabuľky Corgoň ligy 2013/2014 prekvapil. Vedenie MFK oslovilo vicemajstra Európy z roku 1996 ešte minulý týždeň, nástupca Jaroslava Galka absolvuje premiéru už v sobotňajšom súboji 11. kola v Žiline.

slovakia

left justify in out

"Bol som prekvapený, je to slovenská liga, sú to Košice, nie je to najbližšie. Ani neviem, kde na mňa zohnali číslo. Oslovil ma prezident klubu, či by som nemal záujem a dohodli sme sa na stretnutí. A potom sme sa dohodli," povedal nový muž na lavičke tímu na brífingu s médiami. Stretnutie si dali v Liptovskom Mikuláši a tam sa dohodli aj na podmienkach. Následne si Látal pozrel naživo v Čermeli obe domáce vystúpenia MFK po reprezentačnej prestávke. "Dunajská Streda bola veľmi slabá, zápas bol jednoznačný. S Ružomberkom prišli o body v samom závere, to je škoda. Taký zápas by už mali dotiahnuť do víťazného konca," uviedol bývalý vynikajúci hráč, ktorý sedem sezón patril spolu s krajanom Jiřím Nemcom medzi opory bundesligového Schalke 04 Gelsenkirchen, resp. ktorý je po 11 rokoch druhým českým kormidelníkom v Košiciach po Jaroslavovi Gürtlerovi.

Víťaza Pohára UEFA z roku 1997 čaká mimoriadne ostrý štart. V sobotu si sadne po prvý raz na lavičku v ligovom zápase v Žiline, v utorok sa so svojimi zverencami predstaví v pohárovom zápase v Seredi a v sobotu ho čaká ďalšia cesta, tentoraz na ligový duel do Zlatých Moraviec. "Viem, že to nebude jednoduché, lebo máme málo času a čakajú nás tri zápasy. Bude veľmi dôležité, aby sme ich čo najlepšie zvládli. Určite mám predstavu a bavil som sa aj s vedením klubu o mojej filozofii. Momentálne potrebujem byť čo najviac s hráčmi, aby som ich lepšie spoznal. Viem, že kolektív najviac trápi koncovka. Musíme na nej popracovať. Chcem do mužstva priniesť niečo nové. Predstavu mám, ale nejde to hneď, aby sme všetko prebudovali a začali hrať niečo iné," citoval Látala klubový web "žlto-modrých".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies