Látal si našiel nový klub, bývalý kormidelník Trnavy bude pôsobiť v Česku

NETKY.SK • 31 Máj 2019, 13:21 • 2 min
Látal si našiel nový klub, bývalý kormidelník Trnavy bude pôsobiť v Česku

Olomouc - Novým trénerom českého futbalového klubu SK Sigma Olomouc sa stal Radoslav Látal. Bývalý reprezentant ČR a naposledy kormidelník Spartaka Trnava podpísal s vedením tímu z Hanej trojročnú zmluvu.

slovakia

left justify in out

Látal nahradil vo funkcii Václava Jílka, ktorý zamieril na lavičku Sparty Praha. Olomouc vsadil na svoju futbalovú legendu, vicemajstra Európy a víťaza Pohára UEFA so Schalke. Za Sigmu odohral v troch etapách počas hráčskej kariéry dokopy 137 zápasov. Teraz sa do Olomouca vracia ako tréner, pričom v mužstve povedie aj dvojicu slovenských legionárov Juraja Chvátala a Milana Lalkoviča. 

 

Štyridsaťdeväťročný Látal dokázal počas pôsobenia v Spartaku Trnava postúpiť s tímom do základnej skupiny Európskej ligy UEFA. Odchod z lavičky oznámil po konci jesennej časti Fortuna ligy 2018/2019. Predtým viedol aj Baník Ostrava, MFK Košice, Piast Gliwice či Dinamo Brest.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies