Lasky si užíva leto na hudobných festivaloch

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 08:20 • 2 min
Lasky si užíva leto na hudobných festivaloch

BRATISLAVA - Frontman slovenskej pop-rockovej skupiny Para Tomáš Šedivý alias Lasky si v lete užíva najmä hudobné festivaly.

slovakia

left justify in out

„Som vyložene festivalový typ. Nemám žiadnu srdcovku, ale každý rok sa zjavím na Pohode, Grape či Žákovic Open,“ povedal spevák v rozhovore pre agentúru SITA. „Na dovolenky, v zmysle ísť k moru a vyvaliť sa tam, nechodím asi od roku ’96. Skôr sa raz za čas len tak vychytím, sadnem do auta a idem len tak niekam - väčšinou bezcieľne, veď niečo sa už nájde,“ priblížil obľúbený interpret.


Skupina Para si tento rok pripomína 20. výročie svojho vzniku, chlapci preto na november chystajú špeciálne turné. „Oslavujeme postupne všeličím, vrcholom bude však jesenná šnúra so skupinou Bez ladu a skladu. Prišlo nám to také vhodné, keďže oni slávia 30-tku,“ poznamenal sympatický rodák z Bratislavy.


Pri tejto príležitosti Para tiež chystá špeciálnu výberovku. „Akurát sme boli na chalupe a vymýšľali sme nové pesničky. K turné chystáme totiž Best off-ku, na ktorej by mala byť jedna nová skladba a zvyšok pôjde na nový album. Ten vyjde, predpokladáme, najskôr o rok. Uvidíme, ako nám to pôjde. Nič nás teraz nenaháňa,“ prezradil Lasky, podľa ktorého Para v marci prešla i personálnou zmenou. „Na gitare s nami od marca hrá Rezeň z Walter Schnitzelsson,“ uviedol spevák. „S Medveďom však stále vychádzame bez najmenších problémov. Rovnako aj s ďalším bývalým gitaristom Kubicom, ten bol s nami dokonca teraz na chalupe,“ dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies