Láska má úžasnú silu: Matka sa prebudila z kómy potom, ako počula hlas svojho syna

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 18:37 • 2 min
Láska má úžasnú silu: Matka sa prebudila z kómy potom, ako počula hlas svojho syna

ANDOVER – Láska medzi matkou a dieťaťom dokázala zázrak, keď sa žena prebudila z kómy po tom, ako počula hlas svojho syna.

slovakia

left justify in out

Slobodná mamička Danielle (34) upadla po autonehode do kómy, v ktorej bola vyše dva týždne, až kým ju neprebudil hlas jej dieťaťa.

 

„Pamätám si, že počasie bolo veľmi zlé, husto pršalo. Keď som si uvedomila, čo sa deje, pomyslela som si len, toto bude zlé,“ spomína na deň, keď sa jej auto sedemkrát prevrátilo.

 

Rukami sa snažila držať stropu, no jej telo hádzalo zo strany na stranu. "Všetko sa to stalo tak rýchlo, no v hlave mi prebehlo množstvo myšlienok, všetky sa týkali môjho syna Ethana. Čo s ním bude? Kto sa o neho postará? A kto mu povie, čo sa so mnou stalo?“ povedala.

 

Danielle mala množstvo zranení vrátane zlomením v oblasti chrbta. Jej hrdlo navyše prebodli črepy s rozbitého skla. Lekári bojovalo o jej život a počas 36-hodinovej operácie sa snažili zachrániť aj jej ruku, ktorú museli napokon amputovať, kvôli otrave krvi. Potom jej nasadili silné lieky, po ktorých upadla do kómy na dlhých 16 dní.

 

"Moja mama a otec pripravovali Ethana na to najhoršie, pretože môj mozog bol natoľko opuchnutý, že si lekári neboli istí, či prežijem," opisuje Danielle svoj hrôzostrašný zážitok. "Stále sa pýtal babky, či mamička zomrie. A ona len plakala a vravela mu: "Miláčik, ja neviem."

 

Zúfalý rodičia raz Danielle pri posteli nahlas pustili správu od Ethana: "Ahoj mami, to som ja, som s babkou a v bezpečí. Rob, čo ti hovoria lekári, aby sa ti polepšilo a mohla si sa čoskoro prebudiť. Milujem ťa, mami.“

 

Matka Danielle nahrávku prehrávala pri nemocničnej posteli stále dokola a rozprávala jej o tom ako sa Ethanovi darí v škole, až sa napokon konečne prebudila.

 

"Mama a otec pri mne plakali, ale ja som nedokázala nič povedať kvôli trhlinám v mojom hrdle. Chcela som sa ospravedlniť, aj keď teraz naozaj neviem za čo,“ vysvetlila.

 

 

Prajem Danielle veľa síl, pre úplné uzdravenie.  




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies