Láska až za hrob: Starenka sa štyri mesiace pokúšala oživiť mŕtveho manžela kúzlami

NETKY.SK • 18 August 2016, 16:00 • 2 min
Láska až za hrob: Starenka sa štyri mesiace pokúšala oživiť mŕtveho manžela kúzlami

VOLGOGRAD - Smrť milovanej osoby je veľmi bolestivá, avšak treba sa s týmto prirodzeným cyklom prosto zmieriť. Ruská vdova (76) odchod svojej polovičky odmietla prijať.

slovakia

left justify in out

Mŕtveho manžela sa po dlhé štyri mesiace snažila oživiť pomocou svätenej vody, modlitieb a kúzel, napriek tomu, že je vyštudovaná lekárka.

 

Starenka pred synmi aj susedmi predstierala, že jej muž stále žije. Jedného dňa keď omylom vytopila susedov, pustila ich dnu a zostali poriadne šokovaní. Na gauči v obývačke našli mumifikované telo 87-ročného muža.

 

Byt starenky bol podľa slov svedkov čistý a uprataný ale telo pomerne silno zapáchalo. Niektorí si smrad údajne všimli už skôr, ale nevenovali mu veľkú pozornosť.

 

Bývalí kolegovia dôchodkyne povedali, že nikdy netrpela psychickými problémami, ale všimli si, že v poslednej dobe bola závislá na televíznej šou o mimo-zmyslovom vnímaní s Leonidom Konovalovom. Možno práve táto relácia ju inšpirovala k oživeniu manžela.

 

Muž si vlani vážne poranil nohu a bol nútený zostávať doma. V apríli skonal, no nikto sa o tom nedozvedel, až doteraz.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies