Láska až za hrob: Manželia Simpsonovci zomreli v rovnaký deň po takmer 62 rokoch manželstva

NETKY.SK • 5 August 2014, 18:32 • 2 min
Láska až za hrob: Manželia Simpsonovci zomreli v rovnaký deň po takmer 62 rokoch manželstva

USA - Manželia Maxime a Don Simpsonovci z amerického Bakersfield v Kalifornii zomreli v rovnaký deň po takmer 62 rokoch manželstva.

slovakia

left justify in out

"Opustili tento svet spolu," povedala médiám ich vnučka Melissa Sloan. Po tom, čo sa jej starej mame trpiacej na rakovinu zhoršil stav a jej starý otec si po páde v júli zlomil bedrovú kosť, ich vnúčatá premiestili do spoločnej miestnosti. "Držali sme ich spolu, postele mali vedľa seba," priblížila Sloan. Ako prezradila, pár strávil posledné týždne držiac sa za ruky a pozerajúc si rodinné fotografie.

 

Maxine napokon zomrela ako prvá, stále držiac manžela za ruku. Vo chvíli, keď vnúčatá vynášali jej telo z miestnosti, skonal aj Don. "Prestal dýchať hneď, ako jej telo opustilo miestnosť. Zomrel štyri hodiny po svojej žene," povedala vnučka. 

Don a Maxine Simpsonovci sa zoznámili počas hrania bowlingu. Pár sa vzal po pár rokoch známosti, pričom odvtedy manželia robili všetky aktivity spolu. Cestovali a adoptovali si dvoch synov. "Všetko, čo Don chcel, bolo, aby bol so svojou ženou. Zbožňoval moju starú mamu, miloval ju na veky vekov," vyhlásila Melissa Sloan.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies