Lásik sa krátko po zotavení opäť zranil

NETKY.SK • 20 December 2013, 11:28 • 2 min
Lásik sa krátko po zotavení opäť zranil

BRESCIA - Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Richard Lásik sa krátko po zotavení zo zranenia členka opäť zranil. Defenzívny stredopoliar druholigového talianskeho tímu Brescia Calcio nastúpil v drese svojho zamestnávateľa v súťažnom stretnutí 14. decembra prvýkrát po takmer troch mesiacoch a výkonom sa podieľal na ligovom víťazstve 1:0 na pôde Modeny. Naďalej ho však prenasleduje smola, keďže si v predmetnom zápase privodil ďalšie zranenie.

slovakia

left justify in out

"Bol som veľmi rád, že som mohol opäť hrať. Vo víťaznom zápase v Modene som absolvoval 80 minút a potom som striedal. Cítil som veľký zápasový výpadok a navyše som si natiahol sval. Musím vynechať pár dní, takže cez víkend nenastúpim," uviedol pre oficiálnu internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti CSM Agency 21-ročný Bratislavčan. Brescia nastúpi v sobotu 21. decembra v rámci 19. kola Serie B doma proti tímu Varese. 

Druhá najvyššia talianska súťaž následne bude pokračovať aj počas sviatočného obdobia. "Hrať sa bude 26. a aj 29. decembra. To znamená, že trénujeme aj 24. a 25. decembra. Ak bude všetko v poriadku, na ihrisko by som sa mohol vrátiť na Štefana," prezradil Lásik, ktorý sa krátko pred koncom roka predsa len dostane aj domov. "Dostali sme deväťdňové voľno. Takže Silvestra budem oslavovať na Slovensku," dodal bývalý hráč MFK Ružomberok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona