Lásik po takmer dvoch mesiach opäť nastúpil za Bresciu

NETKY.SK • 19 Marec 2014, 16:37 • 2 min
Lásik po takmer dvoch mesiach opäť nastúpil za Bresciu

BRESCIA - Slovenský futbalový reprezentant Richard Lásik sa po takmer dvoch mesiacoch vrátil do zostavy talianskeho druholigového tímu Brescia Calcio.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročného stredopoliara vyradilo zranenie, no vo víkendovom stretnutí 29. kola proti Palermu (0:2) už nechýbal a odohral celých 90 minút.
      

"Konečne som zdravý," uviedol Lásik pre web zastupiteľskej spoločnosti CSM Agency. "Do tréningového procesu som sa vrátil začiatkom marca. Odohral som duel za slovenskú dvadsaťjednotku. Zo zrazu som sa vrátil až v piatok, a preto som proti Latine sedel iba na lavičke. Cez víkend v Palerme som už odohral celý zápas."
      

Slovenský futbalista si pochvaľoval aj rozhodnutie kouča Iva Iaconiho: "V osobe Iva Iaconiho máme nového trénera. A ten ma postavil na môj obľúbený post do zálohy. Hral som tu po deviatich mesiacoch." Brescia získala v predošlých piatich kolách iba bod, Lásik však verí, že sa im už začne dariť. "Verím, že už v najbližšom zápase vyhráme," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona