Lásik po prvom góle za Avellino: Musíme sa ďalej zlepšovať

NETKY.SK • 26 Október 2016, 12:04 • 2 min
Lásik po prvom góle za Avellino: Musíme sa ďalej zlepšovať

RÍM - Slovenský futbalista Richard Lásik si po letnom prestupe zo Slovana Bratislava otvoril strelecký účet v talianskom druholigovom klube US Avellino 1912.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný rodák z Bratislavy strelil jediný gól utorňajšieho duelu 11. kola Serie B proti Ternane, strelecky sa presadil v 29. min. "Na domácom trávniku sme dosiahli tretie víťazstvo po sebe, dôležité však je, aby sme zbierali body aj vonku. Cez víkend proti Novare som hral úboho, no verím, že teraz už budem v pohode. Musíme poctivo pracovať a zlepšovať sa, aby sme sa vyhli nevydareným duelom z nedávnych kôl," cituje Lásikove slová portál serieb24.com. Trojnásobný slovenský reprezentant v utorok odohral celé stretnutie, rovnako ako jeho krajan Martin Valjent z tímu Ternany. Avellinu patrí po jedenástich kolách 16. priečka, Ternana je v 22-člennom pelotóne momentálne predposledná.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies