Lásik po postupe Slovana do play off: Každý súper bude ťažký

NETKY.SK • 7 August 2014, 10:15 • 2 min
Lásik po postupe Slovana do play off: Každý súper bude ťažký

BRATISLAVA - Hoci stredopoliar Slovana Bratislava Richard Lásik nemohol v stredu zasiahnuť do odvety 3. predkola futbalovej Ligy majstrov proti Šerifu Tiraspoľ (0:0), zápas si nenechal ujsť aspoň v televízii.

slovakia

left justify in out

Jeho spoluhráči napokon vybojovali postup do play off prestížnej súťaže, no pre 21-ročného reprezentanta bolo sledovanie duelu z domu skúška nervov.      

 

"Bol som poriadne nervózny. Prial som chalanom, aby dali čím skôr gól, aby sa im hralo lepšie. Ale nevadí, 0:0 je vynikajúci výsledok. Chalani hrali vynikajúco. Je to paráda. Minimálne do decembra budeme účinkovať v európskom pohári," uviedol pre web zastupiteľskej spoločnosti CSM Agency Lásik, ktorý nenastúpil pre červenú kartu z prvého vzájomného stretnutia (2:1). V ďalšom zápase v Lige majstrov však už bude môcť hrať, keďže jednozápasový trest mu vypršal.

 

O súperovi "belasých" rozhodne žreb, ktorý sa uskutoční v piatok 8. augusta o 12.00 h v sídle Európskej futbalovej únie (UEFA) vo švajčiarskom Nyone. Nenasadený Slovan môže dostať niekoho z kvinteta Red Bull Salzburg, Steaua Bukurešť, APOEL Nikózia, BATE Borisov a Ludogorec Razgrad. "Jedno je isté: každý súper bude ťažký," dodal Lásik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies