Lašák sa stal hviezdou októbra v českej extralige

NETKY.SK • 15 November 2016, 15:15 • 2 min
Lašák sa stal hviezdou októbra v českej extralige

PRAHA - Slovenský brankár Ján Lašák sa stal hviezdou mesiaca október v najvyššej českej hokejovej súťaži. Gólman severočeského Liberca si pripísal sedem víťazných štartov za sebou a počas tejto famóznej série inkasoval len štyri góly.

slovakia

left justify in out

V hlasovaní fanúšikov prekonal Františka Lukeša z Litvínova a Martina Erata z Brna. "Je to príjemné, ale stojí za tým celý tím," povedal skúsený slovenský brankár a pokračoval: "Som rád, že ma ľudia vybrali. A ďakujem najmä chlapcom z kabíny, že ma počas zápasov podporili." Ján Lašák počas októbra držal nepriestrelnosť 209 minút a 13 sekúnd.


Zvolenský rodák prezradil, čo stojí za vynikajúcou sériou celého klubu, ktorý sa vyšvihol už na 4. miesto v extraligovej tabuľke. "V októbri som zaviedol novú tradíciu, že po víťazstvách chodíme celé mužstvo na kapustnicu. Dovtedy nikto nevedel, čo je naša pravá slovenská kapustnica. Nedarí sa nám iba vďaka nej, to by ju potom mohol jesť každý súper. Ale víťazná tradícia sa jednoducho nezmení," poznamenal Lašák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies