Lašák plánuje skončiť až po štyridsiatke, MS v Ostrave si užil

NETKY.SK • 23 Júl 2015, 13:20 • 2 min
Lašák plánuje skončiť až po štyridsiatke, MS v Ostrave si užil

LIBEREC 23. júla (SITA) - Skúseného slovenského hokejového brankára Jána Lašáka čaká ďalšia sezóna v českej extralige, pôsobiť v nej bude opäť v Liberci, rovnako ako v tej predchádzajúcej.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný Zvolenčan sa už zapojil do spoločnej prípravy mužstva spod Ještědu na ľade, doteraz trénoval individuálne. "Aj v 36 rokoch sa musím učiť veľa nových cvikov, pretože trend sa mení a ja sa mu musím prispôsobiť, ak chcem byť úspešný. Brankárska veda je poriadne zložitá," povedal Lašák pre iDnes.cz o príprave so špecialistom pre hokejových gólmanov.


Prestávku medzi sezónami si obľúbený brankár vyplnil obľúbenou jazdou na motorke, či spolukomentoval zápasy na májových majstrovstvách v Česku. "Teraz ide všetko bokom, venujem sa len klubovým povinnostiam. V Liberci máme také podmienky, že sa nemožno na nič vyhovárať. Musíme byť úspešní," poznamenal Lašák.

 

"Spolukomentovaniu som prispôsobil celú prípravu a trénovať som začal o tri týždne skôr. Slovenskí fanúšikovia vytvorili v Ostrave skvelú atmosféru. Škoda, že sme nehrali viac duelov, ale aj tak som si to užil," pokračoval majster sveta z Göteborgu na margo spolupráce s televíziou.


Ján Lašák má 36 rokov, medzi seniormi chytá už takmer dve dekády, no ukončiť hokejovú kariéru sa ešte nechystá. "Komentovanie ma veľmi bavilo a možno som si tým otvoril dvere do ďalšej kariéry. To však bude tak o päť rokov," doplnil skúsený gólman.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies