Lašák nemyslí na štart na MS v Česku

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 09:16 • 2 min
Lašák nemyslí na štart na MS v Česku

LIBEREC - Slovenský hokejový brankár Ján Lašák sa na februárovom Slovakia Cup-e v Banskej Bystrici po vyše troch rokoch vrátil do reprezentácie, v ktorej odchytal víťazný duel proti Nemecku (4:1), ale so štartom na tohtoročnom svetovom šampionáte príliš nepočíta.

slovakia

left justify in out

Svojou prípadnou účasťou na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Česku si preto myseľ nezaťažuje a na situáciu sa pozerá reálne. "Už mi tréneri naznačili, ako sa to bude uberať. Vypúšťam to z hlavy. Nie je tam veľký priestor sa presadiť," uviedol 35-ročný gólman v rozhovore pre štvrtkové vydanie denníka Šport.

 

Lašák si uvedomuje, že prednosť zrejme dostanú jeho mladší konkurenti. "Jano Laco s trénerom Vladimírom Vůjtkom niečo vyhral, navzájom si dôverujú. To je logické. Tiež tam je Julo Hudáček. Ako trojka by som nešiel, to som povedal už vopred. Tretí brankár by mal byť mladší chalan, ktorý naberie skúsenosti. Ja by som bol na tento post veľkým prepychom," pridal pre Šport svoj pohľad na šance dostať sa do nominácie na MS 2015 skúsený brankár českého Liberca, majster sveta z roku 2002 a trojnásobný medailista zo svetových šampionátov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona