Lašák má formu, rád by chytal na majstrovstvách sveta

NETKY.SK • 20 Január 2015, 14:57 • 2 min
Lašák má formu, rád by chytal na majstrovstvách sveta

LIBEREC - Brankársky hokejový veterán Ján Lašák sa v drese Liberca dostal do výbornej formy, ktorá by mu teoreticky mohla vyniesť aj nomináciu na májové majstrovstvá sveta.

slovakia

left justify in out

"Je to v Česku a každý by tam chcel ísť. Bolo by to perfektné," citovalo utorkové vydanie českého denníka Sport držiteľa kompletnej medailovej zbierky z MS v drese Slovenska, ktorý 10. apríla oslávi už 36. narodeniny. Zvolenský rodák odchytal v tejto sezóne zatiaľ 35 stretnutí s priemerom 2,29 inkasovaného gólu na jeden duel a 92,76-percentnej úspešnosti zásahov. 

 

"Pozvánky do reprezentácie mi nechodia, takže sa k tomu neviem nejakým spôsobom vyjadriť. Na Slovensku sme v uplynulých troch rokoch mali veľmi veľa gólmanov, ktorí by mohli chytať na šampionáte. Uvidíme, čo prinesie budúcnosť," nehodil ešte flintu do žita Lašák, ktorý v národnom tíme odchytal 83 zápasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies