Lašák jednotkou výberu Tipsport extraligy proti reprezentácii

NETKY.SK • 7 Január 2014, 12:30 • 2 min
Lašák jednotkou výberu Tipsport extraligy proti reprezentácii

BRATISLAVA - Brankárom otváracej zostavy výberu hokejovej Tipsport extraligy v exhibičnom zápase proti reprezentácii Slovenska bude 3. februára Ján Lašák z Dukly Trenčín.

slovakia

left justify in out

Rozhodlo o tom takmer 10-tisíc fanúšikov slovenského hokeja. Lašák, majster sveta 2002, bojoval o post jednotky predovšetkým s Marekom Šimkom z HKM Zvolen a Tomášom Tomekom z Piešťan.

Fanúšikovia teraz budú vyberať ľavého obrancu extraligového výberu. V hlasovaní na stránke www.hokej.sk sú v ponuke ďalší majster sveta z Göteborgu Martin Štrbák z Košíc, vicemajster sveta z Petrohradu 2000 Radoslav Suchý z Popradu, zvolenský svetobežník Jaroslav Obšut i jeho spoluhráč Michal Juraško, banskobystrický tvrdý muž Lukáš Bambúch či talentovaný Trenčan Peter Čerešňák. Hlasovanie o ľavého obrancu sa skončí 11. januára 2014. 

Trénerom výberu Tipsport extraligy bude Vladimír Országh z Banskej Bystrice, ktorý nominuje aj dva útoky tímu. Štvrtú formáciu zložia z hráčov HK Orange 20. Exhibícia sa uskutoční krátko pred odchodom reprezentácie SR do Soči na zimné olympijské hry. Úvodné buly hodia v bratislavskej Slovnaft Arene 3. februára o 19.00 h. Vstupenky v hodnote 10 eur sú už v predaji. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies