Lašák a Bakoš pokorili do nedele nezdolaný Litvínov

NETKY.SK • 13 Október 2014, 12:25 • 2 min
Lašák a Bakoš pokorili do nedele nezdolaný Litvínov

LITVÍNOV - Slováci Ján Lašák a Martin Bakoš boli hlavnými strojcami nedeľňajšieho triumfu hokejistov Liberca 4:1 na ľade dovtedy nezdolaného Litvínova v českej Tipsport extralige.

slovakia

left justify in out

V premiérovom zápase Rostislava Čadu na lavičke "Bielych tigrov" strelil spišskonovoveský útočník dva góly a zvolenský gólman zneškodnil 37 z 38 striel súpera. Litvínov po nedeli zostal na druhom mieste tabuľky, Liberec sa posunul z desiatej na siedmu pozíciu. "Bakoša dobre poznám zo spoločného pôsobenia v Slovane Bratislava. Dostal veľa priestoru a som rád, že ho využil," cituje portál iDnes.cz kouča Čadu, ktorý opustil lavičku bratislavského účastníka KHL v druhej polovici septembra.

 

Liberec viedol u kvalitného súpera po dvoch tretinách už 4:0, v záverečnej dvadsaťminútovke domáci už len znížili v presilovke. "Po príchode k mužstvu som chcel hlavne zmeniť obrannú činnosť a v zápase proti silnému ofenzívnemu Litvínovu sa nám to darilo. Bol by som rád, keby sa tímu podarilo zopakovať nasadenie a agresivitu aj v ďalších zápasoch," dodal Čada. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies