Las Palmas s novým trénerom, odvolaného Herreru nahradil Setien

NETKY.SK • 20 Október 2015, 08:10 • 2 min
Las Palmas s novým trénerom, odvolaného Herreru nahradil Setien

MADRID - Novým trénerom španielskeho futbalového klubu UD Las Palmas sa stal Quique Setien, ktorý na poste nahradil odvolaného Paca Herreru. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatsedemročný Setien naposledy viedol druholigové Lugo, v minulosti kormidloval aj reprezentáciu Rovníkovej Guiney a Racing Santander priviedol v sezóne 2001/2002 do najvyššej súťaže. Bývalý stredopoliar obliekal počas aktívnej hráčskej kariéry dresy Racingu, Atletica Madrid či Logrones, pripísal si aj tri štarty v španielskej reprezentácii.

 

Herrera je prvou trénerskou obeťou v La Lige, vedenie nováčika ho odvolalo po prehre 0:4 v Getafe, po ktorej klub z Kanárskych ostrovov klesol na predposledné miesto tabuľky. Šesťdesiatjedenročný kouč dostal Las Palmas po 13-tich rokoch do najvyššej súťaže, ale jeho zverenci získali v úvodných ôsmich kolách len päť bodov. Herrera v minulosti viedol aj Real Zaragoza a Celtu Vigo a bol i asistentom Rafu Beniteza v Liverpoole.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies