Lars Bender predĺžil v Leverkusene do roku 2019

NETKY.SK • 31 Október 2013, 15:10 • 2 min
Lars Bender predĺžil v Leverkusene do roku 2019

BERLÍN - Nemecký futbalový reprezentant Lars Bender predĺžil zmluvu s Bayerom Leverkusen o ďalšie dva roky. Podľa agentúry Reuters mu teraz kontrakt bude platiť až do roku 2019.

slovakia

left justify in out

Univerzálny stredopoliar je kandidátom do záverečnej nominácie trénera Joachima Löwa pre budúcoročné MS v Brazílii rovnako ako jeho dvojča Sven, ktorý hráva za Borussiu Dortmund. "Pred štyrmi rokmi sme urobili správne rozhodnutie, keď sme ho angažovali z Mníchova 1860. Viac ako naplnil vysoké očakávania, ktoré sme mali. Aj mimo ihriska je to silný charakter. Na to, aby ste boli úspešní, potrebujete práve takýchto hráčov," povedal športový riaditeľ "farmaceutov" Rudi Völler.

Dvadsaťštyriročný Bender prišiel do Leverkusenu v roku 2009. Na konte má 15 reprezentačných štartov a 4 góly v najcennejšom drese. "Chcem byť aj ďalej súčasťou Leverkusenu," povedal futbalista.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies