Lara sa chystá na významný rok, možno aj súboj s Golovkinom

NETKY.SK • 27 November 2015, 16:50 • 2 min
Lara sa chystá na významný rok, možno aj súboj s Golovkinom

HIALEAH - Jeden z technicky najzdatnejších profesionálnych boxerov súčasnosti Erislandy Lara fanúšikom sľúbil, že od neho v budúcom kalendárnom roku môžu očakávať veľké veci.

slovakia

left justify in out

Držiteľ opaskov organizácií IBO a regulárneho WBA v ľahkej strednej hmotnostnej kategórii je pripravený na posun do strednej váhy. Tridsaťdvaročný Kubánec podľa jeho manažéra Luisa DeCubasa Jr. vo svojej novej divízii nepotrebuje žiadne zahrievacie súboje a okamžite sa môže rovnať s jej poprednými pästiarmi. Do úvahy prichádzajú odveta s Mexičanom Saúlom "Canelom" Álvarezom, duel s úspešným z dvojice Daniel Jacobs - Peter Quillin či meranie síl s obávaným Kazachom Gennadijom Golovkinom. "Myslím si, že Golovkin je veľmi dobrý bojovník, sledujem ho už od mojich amatérskych čias. Narazil na viacerých Kubáncov, takže poznám jeho štýl a pohyby v ringu. Viem presne, o čo mu ide," vyhlásil strieborný medailista z moskovských majstrovstiev sveta 2005 Lara pre server ESPN.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies