Lanovka na bratislavskú Kolibu bude premávať aj mimo bežnej prevádzky

NETKY.SK • 18 Január 2013, 13:32 • 2 min
Lanovka na bratislavskú Kolibu bude premávať aj mimo bežnej prevádzky

Lanovka na bratislavskú Kolibu bude premávať aj mimo bežnej prevádzky - Doprava Mestská časť Bratislava – Nové Mesto rozširuje prevádzkový čas lanovky zo Železnej studienky na Kamzík. V prípade priaznivých snehových podmienok bude lanová dráha v prevádzke

slovakia

left justify in out

img

Mestská časť Bratislava – Nové Mesto rozširuje prevádzkový čas lanovky zo Železnej studienky na Kamzík. V prípade priaznivých snehových podmienok bude lanová dráha v prevádzke aj v dňoch 21.-23. januára. Počas zimného obdobia premáva totiž lanovka len od štvrtka do nedele.

"Vďaka bohatej snehovej nádielke a možnostiam pre zimné športy priťahuje Koliba v týchto dňoch viac návštevníkov," uviedol komunikačný manažér novomestského miestneho úradu Ján Borčin.

"Preto sme sa rozhodli, že premávku budú môcť využiť návštevníci bratislavského lesoparku aj počas pondelka (21.1.) až stredy (23.1.). Lanovka bude v prípade priaznivých poveternostných podmienok v prevádzke od 10.00 h do 18.00 h," dodal Borčin. Pripomenul, že aktualizované informácie o prevádzke lanovky možno nájsť na stránke www.banm.sk/lanovka.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies