Langhornová odišla do USA, Bärová z rodinných dôvodov

NETKY.SK • 19 Február 2015, 12:40 • 2 min
Langhornová odišla do USA, Bärová z rodinných dôvodov

KOŠICE - Američanka Crystal Langhornová a Nemka Romy Bärová načas opustili káder basketbalistiek Good Angels Košice.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom oficiálna internetová stránka extraligy exz.sk. Langhornová je doma v USA, kde bude pár týždňov oddychovať. "Mala by k nám do Košíc naspäť doraziť deň pred semifinále," uviedol tréner majstrovského tímu Maroš Kováčik. Bärová odišla nečakane. "Z rodinných dôvodov sme ju uvoľnili na dovolenku. Zatiaľ na štyri dni, jasnejšie bude v piatok," poznamenal generálny manažér košického klubu Daniel Jendrichovský.

 

Good Angels sa vo štvrťfinále play-off stretnú s Banskobystričankami. "Pevne verím, že nás v ničom nepotrápia a ukáže sa naša kvalita. Hrá sa na dva víťazné zápasy a my by sme chceli postúpiť do semifinále čo najrýchlejšie. Musíme sa dobre pripraviť na semifinále, ktoré bude proti zatiaľ neznámemu súperovi, no každopádne to bude niekto kvalitnejší ako Bystrica," povedal Maroš Kováčik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona