Lance Bass z 'N Sync sa zasnúbil s Michaelom Turchinom

NETKY.SK • 2 September 2013, 10:01 • 2 min
Lance Bass z 'N Sync sa zasnúbil s Michaelom Turchinom

LOS ANGELES - Americký spevák Lance Bass, známy ako člen už neexistujúcej skupiny 'N Sync, sa po jedenapolročnom vzťahu zasnúbil s umelcom Michaelom Turchinom.

slovakia

left justify in out

Oznámil to prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu, na ktorej má Turchin na prste zásnubný prsteň. "Povedal áno! Milujem tohto muža," napísal. Bass už pred dvoma rokmi prezradil, že by sa rád usadil. "Som Južan, snívam o rodine a deťoch. Moji rodičia zas chcú vnúčatá, na ničom inom im nezáleží, len aby mali vnúčatá," povedal vtedy.

Lance Bass sa preslávil vďaka spomínanej formácii 'N Sync, ktorá má na konte hity ako Bye Bye Bye, It's Gonna Be Me, Gone alebo Girlfriend. Objavil sa vo viacerých filmoch a zviditeľnil sa aj pokusom dostať sa do vesmíru vo vesmírnej lodi Sojuz, čo sa mu ani po niekoľkomesačnom tréningu nepodarilo, pretože prišiel o sponzorov. O svojej homosexuálnej orientácii po prvý raz verejne prehovoril v júli 2006, za čo mu udelili Human Rights Campaign Visibility Award. V roku 2007 vydal úspešnú autobiografiu Out of Sync.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies