Lance Bass a Michael Turchin sa zosobášia v decembri

NETKY.SK • 18 Október 2014, 16:01 • 2 min
Lance Bass a Michael Turchin sa zosobášia v decembri

USA - Člen už neaktívnej americkej formácie 'N Sync Lance Bass a jeho snúbenec Michael Turchin sa zosobášia 20. decembra.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom magazín People, ktorému správu potvrdil Bassov hovorca. Dvojica sa zasnúbila po prvý raz vlani v septembri, po roku si zasnúbenie zopakovali.

 

Tridsaťpäťročný James Lance Bass sa preslávil vďaka spomínanej formácii 'N Sync, ktorá má na konte hity ako Bye Bye Bye, It's Gonna Be Me, Gone alebo Girlfriend (feat. Nelly). Objavil sa vo viacerých filmoch a zviditeľnil sa aj pokusom dostať sa do vesmíru vo vesmírnej lodi Sojuz, čo sa mu ani po niekoľkomesačnom tréningu nepodarilo, pretože prišiel o sponzorov. O svojej homosexuálnej orientácii po prvý raz verejne prehovoril v júli 2006, za čo mu udelili Human Rights Campaign Visibility Award. V roku 2007 vydal autobiografiu Out of Sync. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona