Lana Del Rey sa v lete tajne zasnúbila

NETKY.SK • 1 Február 2014, 14:43 • 2 min
Lana Del Rey sa v lete tajne zasnúbila

BRATISLAVA - Klebety o zásnubách sa začali šíriť už v júli 2013, keď speváčku odfotografovali s diamantovým prsteňom na ruke, zatiaľ čo v Los Angeles spolu s priateľom obzerali niekoľko domov.

slovakia

left justify in out

Americká speváčka Lana Del Rey sa vraj v lete tajne zasnúbila s priateľom Barrie-Jamesom O'Neillom, ktorý spieva a hrá na gitaru v škótskej kapely Kassidy. Pre americký magazín Us Weekly to potvrdilo viacero nemenovaných zdrojov. Speváčkin hovorca sa však k informáciám zatiaľ nevyjadril.

Dvojica spolu randí od roku 2011. Klebety o zásnubách sa začali šíriť v júli 2013, keď Del Rey odfotografovali s diamantovým prsteňom na ruke, zatiaľ čo si v Los Angeles spolu s priateľom obzerali niekoľko domov. 

"Keď som stretla niekoho, do koho som sa zamilovala, cítila som sa potom počas dňa celkom inak ako predtým. Bolo to elektrizujúce. To je to, čo ma inšpirovalo pri melódii Off to the Races. Je to jeden z okamihov, keď sa cítite byť zelektrizovaný niekým iným, čo vo vás vyvolá pocit šťastia z toho, že ste nažive," vysvetlila 27-ročná interpretka v rozhovore pre magazín Complex v roku 2012 vznik skladby z albumu Born to Die (2012), pričom zrejme narážala na stretnutie s O'Neillom. 

Lana Del Rey, občianskym menom Elizabeth Woolridge Grant, debutovala v roku 2008 EP nahrávkou Kill Kill, po ktorej vydala album Lana Del Ray a.k.a. Lizzy Grant (2010). Do povedomia verejnosti sa však dostala až v roku 2011 vďaka hitu Video Games, ktorý sa prebojoval do top 10 britského singlového rebríčka. Skladba pochádza z jej druhej štúdiovky Born To Die (2012), ktorá obsahuje aj single Born To Die, Blue Jeans, Summertime Sadness, National Anthem a Dark Paradise. Na konte má tiež ďalšie tri EP nahrávky Lana Del Rey (2012), Paradise (2012) a Tropico (2013). Speváčka už stihla získať dve Brit Awards, Q Award, Ivor Novello Award a nominovali ju na tri NME Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona