Lampardove góly nútia Pellegriniho zamyslieť sa

NETKY.SK • 25 September 2014, 10:33 • 2 min
Lampardove góly nútia Pellegriniho zamyslieť sa

MANCHESTER - Frank Lampard je pri streleckej chuti, v nedeľu dal dôležitý vyrovnávajúci gól Manchestru City do siete svojho dlhoročného klubu FC Chelsea vo futbalovej Premier League, v stredu dvakrát skóroval v Ligovom pohári proti Sheffieldu Wednesday a prinútil trénera Manuela Pellegriniho uvažovať, či si skúseného stredopoliara nenechá v kádri aj po skončení hosťovania.

slovakia

left justify in out

V Manchestri City mal 36-ročný Lampard iba preklenúť obdobie do začiatku sezóny v severoamerickej MLS, kde by mal na záver kariéry pôsobiť v novom klube New York City.

 

"Teraz to ešte nie je naša priorita. Uvidíme, čo bude v januári, máme dva alebo tri mesiace na rozhodnutie. Urobíme to, čo je najlepšie pre klub a pre hráča. Nevylučujem, že zostane. Nemám problém zaradiť do zostavy dobrého hráča, problém je, keď takých tréner nemá," cituje goal.com Pellegriniho, ktorý k Lampardovej súčasnej forme dodal: "Má už 36 rokov a nezvládne tri zápasy za sebou, ale vie hrať futbal a patrí v tom k absolútnej špičke." 

 

The Citizens v stredu rozdrvili Sheffield Wednesday v 3. kole Ligového pohára 7:0, dvojgólový bol aj bosniansky kanonier Edin Džeko. Lampard otvoril a uzavrel skóre, odohral celý zápas. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona