Lampard: Vyhodenie Mourinha by nemalo zmysel

NETKY.SK • 16 December 2015, 09:43 • 2 min
Lampard: Vyhodenie Mourinha by nemalo zmysel

LONDÝN – Prepustenie trénera londýnskej FC Chelsea Joseho Mourinha v priebehu sezóny by podľa bývalej klubovej ikony "The Blues" Franka Lamparda nemalo zmysel.

slovakia

left justify in out

Chelsea v pondelok utrpela deviatu prehru v sezóne, keď podľahla Leicesteru City na jeho pôde 1:2 a figuruje na 16. mieste v tabuľke Premier League. Od pásma zostupu delí klub zo Stamford Bridge len jeden bod a preto špekulácie o prepustení portugalského kouča opäť zosilneli.

 

Lampard si myslí, že majiteľ klubu Roman Abramovič by mal Mourinhovi naďalej veriť. "Načo robiť bezhlavú zmenu, keď to už aj tak veľmi sezónu neovplyvní? Už sa ťažko dostanú do prvej štvorky, alebo šestky, ale takisto som si istý, že nevypadnú. Myslím, že Roman Abramovič by mal počkať na koniec sezóny a potom sa uvidí čo ďalej," povedal Lampard svoj názor pre Sky Sports.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies