Lampard sa pripojil k Citizens: Otváram novú kapitolu

NETKY.SK • 6 August 2014, 11:23 • 2 min
Lampard sa pripojil k Citizens: Otváram novú kapitolu

LONDÝN - Skúsený anglický futbalista Frank Lampard sa v stredu pripojil k svojmu novému mužstvu Manchester City. V tíme úradujúceho víťaza Premier League je 36-ročný stredopoliar na hosťovaní z klubu MLS New York City a strávi v ňom celú jesennú časť sezóny.

slovakia

left justify in out

Lampard, ktorý po dlhých 13-tich rokoch opustil londýnsku Chelsea, tak bude naďalej pokračovať v kariére v najvyššej anglickej súťaži. "Je to pre mňa fantastická príležitosť ďalej trénovať a hrať na najvyššej úrovni a zároveň sa pripraviť tak, aby som bol pred príchodom do New Yorku v top kondícii," citovala agentúra Reuters Lamparda. "Od prezentácie v Brooklyne som prežil niekoľko úžasných dní, každý v klube sa ku mne správa fantasticky. Otváram novú kapitolu v mojej kariére a teším sa na nové zážitky."

 

Za Chelsea strelil vo všetkých súťažiach dokopy 211 gólov, považovali ho za ikonu klubu. Svojím odchodom do City si však Lampard rozhneval fanúšikov londýnskeho tímu, ktorí ho teraz nazývajú zradcom. Niektorí z nich pália jeho dresy.

 

 Lampard sa na šesťmesačné pôsobenie v Manchestri teší. "Už som sa stretol s trénerom Citizens Manueloim Pellegrinim i s niekoľkými hráčmi. Teším sa, že budem môcť pomôcť mužstvu pred mojím odchodom do New Yorku," dodal anglický reprezentant.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona