Lampard po trinástich rokoch opúšťa Chelsea

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 09:01 • 2 min
Lampard po trinástich rokoch opúšťa Chelsea

LONDÝN - Najlepší strelec v histórii anglického futbalového klubu Chelsea Londýn Frank Lampard opúšťa po trinástich sezónach Stamford Bridge. Informáciu priniesla v pondelok britská BBC.

slovakia

left justify in out

Lampard prišiel do Chelsea v roku 2001 z konkurenčného londýnskeho klubu West Ham za 11 miliónov libier. V drese "The Blues" strelil anglický reprezentant vo všetkých súťažiach 209 gólov. 

 

"Nech už skončím kdekoľvek, Chelsea zostane pre mňa navždy srdcovou záležitosťou," odkázal Lampard fanúšikom. "Verím, že sa čoskoro uvidíme a poriadne sa rozlúčime. Ďakujem za krásne spomienky na Stamford Bridge," dodal futbalista, ktorý sa momentálne v Miami pripravuje s reprezentáciou na MS. Lampard, ktorý 20. júna oslávi 36. narodeniny, bude na svetovom šampionáte zástupcom kapitána reprezentácie Albiónu. 

 

Jeho ďalšie pôsobisko nie je zmáme, ale v kuloároch sa spomína, že by sa mal stať posilou zámorského tímu MLS New York City FC, ktorý už angažoval z Atletika Madrid španielskeho útočníka Davida Villu. O svojich ďalších krokoch bude Lampard informovať po MS v Brazílii.

 

Lampard vyhral s Chelsea tri tituly v Premier League, štyrikrát vyhral FA Cup, dvakrát Ligový pohár, raz Ligu majstrov a jedenkrát Európsku ligu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies