Lampard odmietol £20m ponuku na prestup do Číny a Drogbu s Anelkom nasledovať nebude

NETKY.SK • 15 Január 2013, 16:29 • 2 min
Lampard odmietol £20m ponuku na prestup do Číny a Drogbu s Anelkom nasledovať nebude

Lampard odmietol £20m ponuku na prestup do Číny a Drogbu s Anelkom nasledovať nebude - Futbal LONDÝN - Frank Lampard odmietol £20 miliónovú ponuku na prestup do Číny, kde už hrajú jeho bývalí spoluhráči Didier Drogba a Nicolas Anelka. Bohatý čínsky klub

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN -  Frank Lampard odmietol £20 miliónovú ponuku na prestup do Číny, kde už hrajú jeho bývalí spoluhráči Didier Drogba a Nicolas Anelka. Bohatý čínsky klub Guizhou Renhe bol pripravení predložiť 34-ročnému hráčovi túto lukratívnu ponuku, keďže ten sa v lete stane voľným hráčom.

Čínsky klub mal pripravenú ponuku na 2-ročnú zmluvu, ktorá by anglickému stredopoliarovi v prepočte zabezpečovala 250.000 libier týždenne a do platnosti by vstúpila už v marci. Lamparda však prestup do Číny neláka, aj keď na klubovej internetovej stránke Guizhou Renhe sa uvádza, že hráč súhlasil s prestupom a bude kapitánom tímu.
Čínsky zdroj povedal: "Zmluva, ktorá bola Lampardovi ponúknutá, bola skvelá a v Číne by k nemu pristupovali ako k Bohu. Bolo by to pre neho jedno veľké dobrodružstvo. Ale aj keď prebehlo veľa rozhovorov a rokovaní, Lampard nikdy nepovedal definitívne "áno" a pred pár týždňami to Guizhou Renhe nakoniec vzdal."

Lampard sa však na nedostatok záujmu sťažovať nemôže, keďže jeho meno je spájané s celým radom klubov zvučných mien ako LA Galaxy,  Manchester United, Juventus, Lazio, Monako a Fiorentina.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies