Lampard nastúpi proti Ukrajine na stý reprezentačný zápas

NETKY.SK • 10 September 2013, 12:20 • 2 min
Lampard nastúpi proti Ukrajine na stý reprezentačný zápas

KYJEV - Anglický futbalový reprezentant Frank Lampard odohrá v utorok svoj stý zápas za národný tím. Dosiahnutie míľnika v kariére 35-ročného stredopoliara FC Chelsea potvrdil tréner "Albiónu" Roy Hodgson pred utorňajším duelom H-skupiny kvalifikácie MS 2014 v Kyjeve proti domácej Ukrajine.

slovakia

left justify in out

"Áno, Frank nastúpi," cituje britské periodikum The Independent Hodgsonove slová. Frank Lampard debutoval v národnom tíme pri víťazstve 2:1 v medzištátnom prípravnom stretnutí proti Belgicku v októbri 1999. S Anglickom účinkoval na dvoch majstrovstvách sveta a dvoch kontinentálnych šampionátoch, celkovo strelil 28 reprezentačných gólov. Stane sa ôsmym hráčom so "stovkou" v anglickom národnom tíme, po Ashleym Colovi a Stevenovi Gerrardovi tretím počas éry Roya Hodgsona pri kormidle "Albiónu". "Mal som veľké šťastie, že traja hráči dosiahli sté štarty v reprezentácii počas môjho pôsobenia. Som veľmi hrdý na to, že som mohol byť súčasťou týchto chvíľ," vyhlásil Hodgson. 

Anglicko figuruje na prvej pozícii tabuľky H-skupiny so ziskom 15 bodov zo siedmich zápasov. Ukrajina na tretej priečke má na svojom konte o jeden bod menej. "Tento zápas je nesmierne dôležitý. Tím, ktorý zvíťazí, sa výrazne priblíži k postupu," uzavrel kormidelník Anglicka Roy Hodgson. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies