Lampard ide do Manchestru City, bude bojovať o miesto

NETKY.SK • 3 August 2014, 09:51 • 2 min
Lampard ide do Manchestru City, bude bojovať o miesto

LONDÝN - Futbalový záložník Frank Lampard odohrá aj jesennú časť nadchádzajúcej sezóny v rodnom Anglicku, ale už nie v FC Chelsea.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný stredopoliar, ktorý odišiel do tímu nováčika MLS New York City, si za miesto jesenného hosťovania vybral mužstvo úradujúceho šampióna Manchestru City. Klub potvrdil jeho príchod.

 

"V stredu sa s nami začne trénovať a bojovať o miesto v zostave. Na jeho pozíciu máme viacero hráčov, ale čaká na nás mnoho zápasov vo všetkých súťažiach, takže jeho prítomnosť bude pre nás dôležitá. Zostane u nás do januára," uviedol podľa BBC tréner Manuel Pellegrini.

 

Lampard strávil v modrom drese Chelsea 13 sezón a počas nich v 648 zápasoch nastrieľal 211 gólov. Podieľal sa na troch majstrovských tituloch aj triumfoch v Lige majstrov aj Európskej lige. V reprezentácii Albiónu nastúpil na 106 zápasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies