Lampard bude hrať za New York

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 17:08 • 2 min
Lampard bude hrať za New York

NEW YORK - Anglický futbalový stredopoliar Frank Lampard bude vo svojej kariére pokračovať v zámorí. Bývalý hráč Chelsea Londýn podpísal zmluvu s tímom New York City FC, ktorý pôsobí v najvyššej súťaži Major League Soccer (MLS).

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok o tom informoval newyorský klub.
     

Tridsaťšesťročný Lampard je po španielskom útočníkovi Davidovi Villovi druhou veľkou posilou New Yorku. Lampard odohral uplynulých 13 sezón v drese Chelsea a patrí k ikonám klubu zo Stamford Bridge, s ktorým vyhral trikrát Premier League, štyrikrát triumfoval v FA Cupe, dvakrát v Ligovom pohári a v zbierke má aj po jednom víťazstve v Lige majstrov a v Pohári UEFA.
     

V drese Anglicka odohral 106 zápasov a bol aj na nedávnych majstrovstvách sveta v Brazílii, pričom v poslednom zápase s Kostarikou viedol svoj tím s kapitánskou páskou.
     

New York City vlastnia majitelia Manchestru City a bejzbalového klubu New York Yankees a svoje zápasy bude hrať na štadióne Yankee Stadium. Nová sezóne MLS sa začne vo februári.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies