Lampard bude debutovať v drese Manchestru City

NETKY.SK • 12 September 2014, 18:44 • 2 min
Lampard bude debutovať v drese Manchestru City

LONDÝN - Futbalový záložník Frank Lampard je pripravený už počas najbližšieho víkendu zasiahnuť do zápasu anglickej Premier League, ale už nie za FC Chelsea.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný stredopoliar odišiel počas leta do tímu nováčika MLS New York City, ktorého spoluvlastníkom je Manchester City. Lampard sa bude preto rozohrávať pred štartom MLS práve v tíme anglického majstra.

 

Lampard mal v minulých týždňoch kondičné problémy a tréner Manuel Pellegrini mu naordinoval fyzickú prípravu. V súčasnosti je už podľa kouča pripravený a môže nastúpiť. "Mesiac tvrdo trénoval a je pripravený. Máme pred sebou náročný program, uvidíme, kedy nastúpi. Neviem, v ktorom súboji bude hrať. Možno už tento víkend," povedal podľa BBC Pellegrini. 

 

Manchester City nastúpi v sobotu v šlágri Premier League na pôde Arsenalu Londýn, na budúci týždeň v stredu ich čaká v Lige majstrov Bayern Mníchov a potom v domácej súťaži Chelsea. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona