Lamela zostáva v Tottenhamu, má absolútne skvelú budúcnosť

NETKY.SK • 11 Január 2014, 11:57 • 2 min
Lamela zostáva v Tottenhamu, má absolútne skvelú budúcnosť

LONDÝN - Najdrahší nákup Tottenhamu Hotspur v histórii tohto anglického prvoligového futbalového klubu, 21-ročný argentínsky útočník Erik Lamela, zostane v zimnom prestupovom období členom kádra "Spurs", hoci zatiaľ neoslnil.

slovakia

left justify in out

"Neodíde ani len na hosťovanie. Je pred ním absolútne skvelá budúcnosť. Uvedomujeme si Erikov talent a chápeme, že potrebuje čas na adaptáciu. Prišiel bez znalostí angličtiny a potreboval si zvyknúť na náročný kalendár aj hektické tempo zápasov," povedal kouč Tottenhamu Tim Sherwood a dodal: "Navyše, nie je stopercentne fit. Ešte ho sužuje stehno, takže si počíname opatrne a volíme metódu postupných krokov." 

Bývalý hráč River Plate Lamela stál 30 miliónov libier (25,8 priamo a 4,2 formou možných výkonnostných bonusov), takéto odstupné si v auguste vypýtal AS Rím. Juhoamerický zakončovateľ však bol v sezóne 2013/2014 iba trikrát v základnej zostave v dueloch Premier League a objavili sa chýry, že zmení pôsobisku rovnako ako Jermain Defoe, ktorý sa upísal FC Toronto v Major League Soccer. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies