Lamačská cesta je po dopravnej nehode opäť prejazdná

NETKY.SK • 23 Február 2014, 10:40 • 2 min
Lamačská cesta je po dopravnej nehode opäť prejazdná

BRATISLAVA - Po odstránení následkov dopravnej nehody je Lamačská cesta v Bratislave od soboty večera opäť prejazdná v oboch smeroch bez obmedzení. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

slovakia

left justify in out

Dopravná nehoda sa stala včera približne o 16:15 na svetelne riadenej križovatke pred obchodným domom na Lamačskej ceste. Podľa informácií išlo hasičské vozidlo po Lamačskej ceste v smere von z mesta so zapnutým zvláštnym výstražným a svetelným zariadením. Z dosiaľ nezistených príčin sa na svetelne riadenej križovatke zrazilo s autobusovou linkou číslo 63, ktorá vychádzala od obchodného domu na Lamačskú cestu.

Presné príčiny dopravnej nehody a mieru zavinenia vyšetrujú. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie za prečin ublíženia na zdraví. Adriana Volfová z Dopravného podniku Bratislava pre agentúru SITA povedala, že dopravné spoje nemajú žiadne zdržanie. Škody na autobuse sú veľké.

Po zrážke autobusu mestskej hromadnej dopravy s hasičským vozidlom v Bratislave previezli záchranári do Univerzitnej nemocnice v Bratislave (UNB) 14 zranených. Ako informovala hovorkyňa UNB Petra Stano Maťašovská, medzi zranenými bolo osem mužov a šesť žien. "Predbežne sú minimálne dvaja zranení ťažko, bližšie informácie k ich stavu zatiaľ nemáme. Väčšina pacientov ešte čaká na výsledky alebo podstupuje ďalšie vyšetrenia," povedala Stano Maťašovská a dodala, že traja účastníci nehody s povrchovými zraneniami už mohli ísť domov a hospitalizácia u nich nebola nutná.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona