Lallana zo Southamptonu do Liverpoolu

NETKY.SK • 1 Júl 2014, 15:07 • 2 min
Lallana zo Southamptonu do Liverpoolu

LIVERPOOL - Anglický futbalový reprezentant Adam Lallana je už hráčom FC Liverpool. Úradujúci vicemajster skompletizoval prestup 26-ročného stredopoliara zo Southamptonu, podmienky kontraktu na päť rokov dohodli predstavitelia "The Reds" počas víkendu.

slovakia

left justify in out

"Som nadšený, je to ďalšia kapitola mojej kariéry. Som rád, že ju absolvujem v takom výnimočnom klube ako Liverpool. Mám rešpekt a zároveň sa neviem dočkať, kedy sa to začne," uviedol Lallana, ktorý reprezentoval Anglicko na neúspešných MS 2014 v Brazílii. 

 

Liverpool mal na dosah v uplynulej ligovej sezóne prvý majstrovský titul po 24 rokoch, ale napokon mu ho "vyfúkol" Manchester City. "Dúfam, že sa nám podarí vyhrať nejaké trofeje, pretože to je dôvod, prečo som tu - pre úspech," dodal Lallana, za ktorého Southampton zinkasuje 25 miliónov eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies